星級客戶分享

星級客戶分享 | 張惠雅 Regen

張惠雅Regen-Leciel Medical-打卡照
regen.JPG

Regen 張惠雅 | 素顏奔走大挑戰

前Hotcha成員 Regen張惠雅,近年經常四處出走體驗生活,作為奔走達人‍,皮膚狀態也因而變得不穩定,經常出現色斑同泛紅,甚至會爆石頭瘡。想知道她會做什麼療程去逐步改善膚質,變成素顏女神,就記得緊貼她的facebook啦!

Regen 張惠雅 - Pico、Excel V

「呢半年好勤力做Pico同ExcelV(其實都係個幾月一次)個人黎講非常鍾意Excel V呢部機!Pico係好好,但係Excel V改善咗好多我估唔到可以改善嘅問題——皮膚容易敏感呢家嘢都可以改善先神奇,完全將我皮膚嘅質素提升咗!如果你捨得比好多錢買護膚品,其實我真心建議將啲錢用黎搵個好醫生,一個月就去做次treatment,效果好過你每晚搽呢樣搽個樣。」

 

「唔信?自己睇片啦!!」

Regen 張惠雅 – 消滅石頭瘡

Regen 張惠雅 | 塑身挑戰

「當我上兩個星期去返見醫生,醫生仲感動過我

我體脂係17%!係17%!!!跌咗10%體脂!

醫生見到呢個咁靚既數字之後,比我更大既決心幫我搞靚啲個身型!」

Regen準備做機
Regen正在做truSculpt Flex
truSculpt Flex

Regen 張惠雅 - truSculpt Flex

「EMACULPT比我感覺係「woo痴線㗎woo呢個世界咁唔公平既攤喺度睇netflix舒舒服服就增肌減脂,比錢就得,咁樓下公園啲阿伯點算先」咁都係開拓我減肥既眼界啫!

呢部flex,我感覺到自己喺一間醫學美容中心既一間房入面好似穿咗洋水準備開到咁上下度數就生個款,但係我唔可以嗌,因為我驚嚇親人!

我完全無諗過訓喺度明明好舒服都可以有做運動做到頂唔順要停低就算教練鞭策你你都唔願郁嗰種累!」

Regen做機後效果
Regen在leciel wellness
Regen在leciel wellness打卡